Vision-focus-945x532.jpg
 

Vision

Vores vision er at samle og fastholde de bedste kompetencer, og dermed skabe et videnscenter som gør os til den stærkeste partner på netværk, sikkerhed og datacenter. Vi arbejder derfor dagligt på 3 områder:

  • At være blandt de førende leverandører af Cisco-løsninger i Danmark

  • At være den foretrukne arbejdsplads for netværksfolk i branchen

  • At gå nye veje og udvikle koncepter der dækker vores kunders behov


statement 2.jpg

Arbejdsplads og legeplads

”For vores konsulenter er Alucaiter et fællesskab, hvor vi nørder og vidensdeler på alle tidspunkter af døgnet. Vi gør meget ud af at indkøbe det nyeste legetøj og give vores konsulenter tid til at pille og fordybe sig i det. Alucaiter må godt være både en arbejdsplads og en legeplads.”

— Rasmus Alenkær-Jørgensen, partner/konsulent


Vores fleksible driftsstøtte koncept

”Vi har specialiseret os i at levere kundetilpassede driftsløsninger. En del af vores kunder vil ikke give helt slip på rattet og afgive hele driften. Det behøver de heller ikke hos os – vi afgrænser driften til de områder som giver mening og værdi for kunderne.”

— Jakob Juel Olsson, partner/salgsansvarlig

statement 3.jpg

statement 1.jpg

Langsigtet samarbejde

”Det er altafgørende for os at tilbyde kunderne den bedst mulige tekniske løsning til prisen – med øje for udvidelsesmuligheder og teknologiens forventede levetid. Det er det langsigtede samarbejde med kunderne vi har fokus på. Derfor tilbyder vi fx også finansiering over 3 år rentefrit.”

— Thomas Christiansen, partner/adm.ansvarlig


Tæt på kunderne

”Alucaiters størrelse gør at vi er meget tæt på kunderne, som ofte er i daglig og direkte dialog med vores konsulenter. Kunderne vil ikke have en tilfældig konsulent forbi, men én som de kender og som har opbygget et godt kendskab til deres netværk. Det får de hos os.”

— Anders Jul Jensen, partner/konsulent

statement 4.jpg