fb-wifi.gif

Fordele ved Alucaiter Wi-Fi Facebook login:

  • Nemt Wi-Fi login for kunder

  • Brug dit gæstenet til effektiv markedsføring

  • Få navn, telefonnummer og e-mail på alle dine kunder, der har logget ind

  • Få statistik på køn, alder, job mv. på kunderne

  • Få mulighed for at sende kundetilpasset markedsføring

  • Nemt at komme i gang med - som driftet service via Alucaiter

 

Wi-Fi Gæstenet med Facebook login

 

Tilbyder du kunder og gæster gratis Wi-Fi, og har du sat det op så du kan registrere hvem der logger på? Kan kunderne bruge deres telefonnummer eller e-mali til at logge på med? Udnytter du de e-mails eller telefonnumre bagefter til markedsføring?

En gæstenet-løsning, hvor kunden kan logge på med sin Facebook konto, er nem at bruge og giver dig endnu mere viden om dine kunder. Du kan trække statistikker direkte ud fra Facebook på køn, alder, job osv. på de kunder, der benytter dit gratis Wi-Fi.

Eksempel: En restaurantkæde får et login fra en gæst på deres restaurant i Aalborg. Man kan via gæstens offentlige profil se, at vedkommende bor i København. Restaurantkæden kan herefter sende gæsten et specifikt tilbud om besøg på deres restauranter på Sjælland.

Hvordan virker det?

For at få adgang til dit gratis Wi-Fi gæstenet sender vi brugeren til en loginside, hvor brugeren skal bruge sin Facebook konto til at logge ind. Når dette login er foretaget, får brugeren gratis internet adgang.

Når brugeren første gang har tilladt adgang til vedkommendes Facebook konto kan systemet se, at den pågældende enhed er tilladt, og hvem den tilhører. Derefter logger enheden automatisk på igen, indtil registreringen udløber.

Hvad kræver det?

Facebook login kræver, at man har en Wi-Fi løsning, der understøtter Radius logn, som f.eks. Cisco, Meraki, Aruba, Colubris eller Ruckus.

Facebook login-servicen tilbydes, som en driftet service hos Alucaiter - du skal ikke selv have servere indstalleret - blot en VPN netværksadgang til Alucaiter's cloud datacenter.

Har du en eksisterende Cisco ISE server løsning, kan vi benytte den til Facebook login-servicen.

 

Ring til Alucaiter og hør mere på 70 220 720

 

wifilogin.jpg