”Vi har aldrig følt os så trygge før…”

IT-chef, advokatfirma og Alucaiter kunde

”For os som et stort advokatfirma og vores klienter er det afgørende, at der ikke er huller i vores IT-sikkerhed. Et vigtigt element er derfor at holde switche, Wi-Fi og firewalls opdaterede på de nyeste, anbefalede versioner fra Cisco.

’Patching’ er ikke noget vi altid selv får gjort og det har ikke højeste prioritet, men vi ved det er vigtigt” – udtaler IT chefen. For ham er det vigtigt, at der altid er nogle der står klar til at hjælpe i kulissen. Advokatfirmaet er en
24X7 forretning og IT-systemerne skal være i drift hele tiden.

Alucaiters driftsstøttekoncept et perfekt match, da de overvåger vores netværk og er klar til at rykke ud.

Desuden sørger Alucaiter for løbende at opdatere vores Cisco infrastruktur. Det giver os en tryghed vi ikke har haft på samme måde før og vi ligger ikke længere søvnløse om natten”, siger IT chefen.

”Vi har fået styr på dokumentationen, som nu altid er opdateret og Alucaiter har med deres årsplan tilrettelagt opgaverne med patching og opgradering i faste intervaller”.

Københavns Byret.jpg

Ledreborg - gamle rammer med nye trådløse muligheder.

På det historiske Ledreborg Slot drives traditionelt landbrug og skovbrug, men ved siden af arrangeres også slotskoncerter, konferencer, fester og andre events. Kravene er selvfølgelig, at der er adgang til et stabilt og sikkert trådløst internet til gæsterne.

“Alucaiter har hjulpet os med at forene de gamle rammer med ny trådløs teknologi, som gør Ledreborg endnu mere attraktivt som kursus- og konferencested.
De har samtidig gjort det nemt for os, da de via deres Managed Services driver løsningen fra deres datacenter og dagligt overvåger løsningen.

— Birgitte Hald Hvidberg, Eventmanager

Ledreborg blev opført af Lensgreve Johan Ludvig Holstein-Ledreborg i 1740 og ligger i unikke omgivelser kun 30 minutter fra København. Som deltager på et event fornemmer man historiens vingesus, hvad enten man er i Familiesalen, Kostalden, Slotsladen eller Klokketårnet.

“Tryk her og se videoen om vores løsning”


Højt fagligt niveau og tryghed

Brunata har et tæt samarbejde med Alucaiter fordi vi får en god og nærværende rådgivning omkring vores infrastruktur.

Vi har som en mindre IT-afdeling brug for et højt fagligt niveau og stor fleksibilitet, og netop Alucaiters størrelse gør desuden, at vi er en værdifuld kunde hos dem og det mærker vi tydeligt.

For os er trygheden i leverancen det vigtigste og det lever Alucaiter fuldt op til.

“Brunata er en dansk familieejet virksomhed, som har mere end 100 års erfaring i at levere løsninger, som optimerer og formindsker boligers og bygningers energiforbrug. Med 100 års erfaring var vi blandt de første til at udvikle og levere varmefordelingsmålere i Danmark. For Brunata er det vigtigt at levere fleksible og tillidsfulde løsninger til deres kunder.

— Tino Jeppesen, IT Chef hos Brunata

Brunata_logo_layout_700x300.jpg

partner-logo.png

Cisco giver skulderklap til Alucaiter

Alucaiter A/S er en mindre Cisco partner i Danmark, men en absolut seriøs én af slagsen. Det blev understreget, da Alucaiter opnåede kravene til Premier Partner - Cisco's næstehøjeste partnerniveau.

“Cisco støtter 100% op om Alucaiter og har store forventninger til samarbejdet.

— Thomas Flink, Partner Account Manager hos Cisco