Ledreborg - gamle rammer med nye trådløse muligheder

ledreborg_logo.gif

På det historiske Ledreborg Slot drives traditionelt landbrug og skovbrug, men ved siden af arrangeres også slotskoncerter, konferencer, fester og andre events.
Kravene er selvfølgelig, at der er adgang til et stabilt og sikkert trådløst internet til gæsterne.

Alucaiter har hjulpet os med at forene de gamle rammer med ny trådløs teknologi, som gør Ledreborg endnu mere attraktivt som kursus- og konferencested.
De har samtidig gjort det nemt for os, da de via deres Managed Services driver løsningen fra deres datacenter og dagligt overvåger løsningen.
— Birgitte Hald Hvidberg, Eventmanager

Ledreborg blev opført af Lensgreve Johan Ludvig Holstein-Ledreborg i 1740 og ligger i unikke omgivelser kun 30 minutter fra København. Som deltager på et event fornemmer man historiens vingesus, hvad enten man er i Familiesalen, Kostalden, Slotsladen eller klokketårnet.

Højt fagligt niveau og tryghed​

Brunata.png

Brunata har et tæt samarbejde med Alucaiter fordi vi får en god og nærværende rådgivning og sparring omkring vores infrastruktur.

Vi har som en mindre IT afdeling brug for et højt fagligt niveau og en fleksibilitet, og netop Alucaiters størrelse gør, at vi er en værdifuld kunde hos dem og det ser vi som en fordel.

For os er trygheden i leverancen det vigtigste og det lever Alucaiter fuldt op til.

Brunata er en dansk familieejet virksomhed, som har mere end 100 års erfaring i at levere løsninger, som optimerer og formindsker boligers og bygningers energiforbrug. Med 100 års erfaring var vi blandt de første til at udvikle og levere varmefordelingsmålere i Danmark. For Brunata er det vigtigt at levere fleksible og tillidsfulde løsninger til Deres kunder – det skal IT infrastrukturen også være.
— Tino Jeppesen, IT Chef hos Brunata

Cisco giver skulderklap til Alucaiter.

cisco-logo.png

Alucaiter A/S er en mindre Cisco partner i Danmark, men en absolut seriøs én af slagsen. Det blev understreget, da Alucaiter for nylig blev udnævnt til Premier Partner - Cisco’s næsthøjeste partnerniveau.

Cisco er ikke i tvivl om potentialet.

Cisco støtter 100% op om Alucaiter og har store forventninger til samarbejdet.
— Thomas Flink, Partner Account Manager hos Cisco

 

Ambitionen er at blive topcertificeret på fokusområderne netværk, sikkerhed og datacenter. Partnerskabet med Cisco er det første og meget vigtige skridt på vejen.